Aqua-concept GmbH

Al ruim tien jaar werkt Filtersystemen Nederland samen met Aqua-concept. Dit bedrijf levert diverse producten voor koel- en waterbehandelingen. Filtersystemen Nederland maakt veel gebruik van de Coracon motorkoelingsproducten van Aqua-concept voor haar klanten. Deze zorgen voor een optimale waterbehandeling van koelwater- en verbrandingsmotoren. 


 

Over Coracon

De koelwaterfilters van Coracon worden voornamelijk gebruikt voor de koelwaterfiltratie van grotere motoren. Deze zorgen ervoor dat de levensduur van de motor wordt vergroot en het koelwater minder vaak vervangen dient te worden. Bij koelwaterfiltratie is er onderscheid te maken tussen de filtratie door een filterpatroon (spin-on) en door een filterpot met geïntegreerd filter. Wij leveren de koelwaterfilters in combinatie met Coracon BL, AL of BL6 voor de beste resultaten.

Meer informatie

Aqua-concept is een vooruitstrevend bedrijf dat graag met ons en de klant meedenkt. Heeft u hulp nodig bij de keuze of installatie van de Aqua-concept producten? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op via 0172-50 99 44.