Over Filtersystemen Nederland

Filtersystemen Nederland levert filtersystemen voor een groot scala aan bedrijven. Van de zeevisserij tot de binnenvaart en offshore. Het bedrijf is in 1982 opgericht door het koppel Jan en Els van der Jagt. In 2006 heeft Jeff van der Jagt zich bij het bedrijf gevoegd om zijn ouders te helpen en in 2012 is zijn vriendin Judith in dienst gekomen. Inmiddels is Filtersystemen Nederland uitgegroeid tot een begrip in zeevisserij en offshore.


 

Partners

In ruim twintig jaar tijd heeft Filtersystemen Nederland veel ervaring op gedaan op het gebied van filtratie, koelwaterbehandeling en schoonmaakartikelen. Wij hebben goede banden met de dealers van Caterpillar, Fleetguard, Aqua-concept en Wartsila en kunnen daarom altijd een passend product van hoge kwaliteit leveren.

Filtersystemen op maat

Filtersystemen Nederland staat bekend om haar filtersystemen op maat. Wij bouwen eigen oplossingen die innovatief, weerbestendig en van hoge kwaliteit zijn. Wij komen graag bij u langs op locatie om zo te komen tot een passende oplossing.

Werkzaam vanuit Leimuiden

Filtersystemen Nederland is gevestigd in Leimuiden in Zuid-Holland. Desalniettemin zijn wij werkzaam door heel Nederland. De producten die u bij ons besteld worden altijd op locatie afgeleverd. Daarnaast voorzien we u gelijk van advies over de installatie van het product, het onderhoud en het gebruik.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze producten en diensten of wilt u meer weten over ons bedrijf? Bel ons dan op 0172-50 99 44.