Filtermanchetten

Al vanaf de start van het bedrijf levert Filtersystemen Nederland filtermanchetten, filterdoeken, blowerdoeken, filtermutsen, filterdeksels en filterrokken. Deze producten worden allen op maat gemaakt voor bijvoorbeeld turbo's van scheeps- en gasmotoren, aanzuigingen voor generatoren en aanzuigbruggen voor complete machinekamers en airco-installaties. De filtermanchetten dienen als extra bescherming van uw luchtfilter tegen zand, schroot of vervuiling.


 

Uw filter op maat

Filtersystemen Nederland levert haar filters in verschillende diktes en doorlaat. Alle producten worden met de hand gemaakt en zijn daarom van hoogwaardige kwaliteit. De filtermanchetten worden bevestigd met lusjes en oogjes van lint of elastiek. Graag komen we bij u langs of nemen we een kijkje aan boord om de juiste afmetingen en aantallen te bepalen.

Meer weten?

Op zoek naar de juiste filtermanchetten? Wij voorzien u graag in een passende oplossing, of dat nu gaat om één of twintig stuks. Neem contact met ons op via 0172-50 99 44 voor meer informatie.