Luchtfilters

Filterdoek is synthetisch doek op rol of op maat gesneden. Het wordt vaak gebruikt als voorfilter op luchtbehandelingsinstallaties en generatoren. Het doek is leverbaar in meerdere uitvoeringen qua filterrendement en diverse diktes. Filtersystemen Nederland levert dan ook luchtfilters in vele soorten en maten en in elke gewenste filterklasse. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onder andere filtermanchetten, paneelfilters en zakkenfilters.


 

Paneelfilters

Paneelfilters zijn voordelige filters met compacte inbouwmaten en hebben ondanks dat een groot filteroppervlak. Het kader wordt gemaakt van karton, gegalvaniseerd staal of van kunststof. De paneelfilters die wij leveren vallen standaard onder filterklasse G4.

Zakkenfilters

Zakkenfilters zijn de meest toegepaste filters voor luchtbehandelingsinstallaties en ventilatiesystemen. De filters worden ook veel gebruikt voor de complete luchtaanzuiging op schepen, in kantoren en ziekenhuizen. Zakkenfilters hebben de vorm van een envelop. Aan de hand van het benodigde filteroppervlak wordt het aantal enveloppen en de lengte daarvan bepaald. Al onze zakkenfilters zijn voorzien van afstandhouders, waardoor een gelijkmatige doorstroom van lucht is gegarandeerd. De filters zijn leverbaar in diverse maten, fijnheden en filterklassen (van G3 tot en met F9).

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze op maat gemaakte luchtfilters? Wij geven u graag een passend advies. Neem contact met ons op via 0172-50 99 44.