Revisie filters

Filtersystemen Nederland levert naast de standaard filters ook speciale onderdelen als filterelementen, filterkorven, cilindrische filterelementen, filterbaskets, strainers, RVS-filters en geplisseerde en gesinterde filterelementen. Alle speciale onderdelen maken wij op maat en passen we aan naar de wensen van de klant. Zo ontvang u altijd een product dat aan uw wensen voldoet.


 

Geplisseerde filterelementen

Filtersystemen Nederland is gespecialiseerd in geplisseerde filterelementen. Deze filterelementen zijn geschikt voor de filtratie van gasolie, smeerolie en drinkwater. Door onze jarenlange ervaring en de productie van de elementen in huis beschikken wij over de juiste know-how. Wij vervaardigen onze filters dan ook uit de modernste materialen zoals RVS, polyester en glasvezel. Graag maken we van uw oude filter een geavanceerd exemplaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de speciale filterelementen die wij leveren of bent u benieuwd hoe we uw filters kunnen reviseren? Bel ons op 0172-50 99 44 en wij beantwoorden graag uw vragen.