Caterpillar

Pon Power en Pon Equipment zijn de officiële Caterpillardealers in Nederland, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Pon Power levert totaaloplossingen met motoren van Caterpillar. Denk hierbij aan dieselmotoren, gas- of dieselgeneratoren. Daarnaast heeft het bedrijf ook een groot aanbod scheepsmotoren. 


 

Filters scheepsmotoren

Filtersystemen Nederland is al ruim twintig jaar dealer van de producten van Caterpillar. Wij leveren voornamelijk filters van dit merk, deze zijn geschikt voor vrijwel alle soorten scheepsmotoren. Service en samenwerken staan hoog in het vaandel bij Caterpillar. Het bedrijf biedt producten van goede kwaliteit en heeft een zeer breed programma.

Scheepsmotoren van Caterpillar

Caterpillarscheepsmotoren zijn op de toekomst voorbereid. Door gebruik te maken van ongeëvenaarde technologieën bouwt Caterpillar de meest betrouwbare commerciële motoren voor uiteenlopende toepassingen; van sleepboten en containerschepen tot jachten en kleine vaartuigen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze producten of heeft u vragen over de soorten filters en scheepsmotoren van dit merk? Neem contact met ons op via 0172-50 99 44 voor meer informatie.