Service

Filtersystemen Nederland kenmerkt zich door het leveren van filtersystemen op maat, maar wij gaan graag nog een stapje verder. Onze deskundige medewerkers komen bij u op locatie om te kijken naar een passende oplossing, of dat nu in de haven of in een kantoorruimte is. Onze 24uurs-servicedienst maakt het mogelijk dat u 24 uur per dag bij ons kunt aankloppen voor storingen en reparaties.


 

Bezoek op locatie

Bent u op zoek naar een filter voor uw gasmotor, dieselmotor, generator of luchtbehandelingsinstallatie maar heeft u geen idee welke filterdikte, maat of filterklasse u nodig heeft? Filtersystemen Nederland komt graag bij u langs op locatie om samen te kijken naar de juiste oplossing. Vervolgens bepalen we de afmetingen van uw installatie en zorgen we voor een sluitende maatwerkoplossing. De filters worden altijd bij u afgeleverd op locatie. Onze medewerkers verzien u dan gelijk van advies over de installatie en het onderhoud van de producten.

24/7 servicedienst

Moeten de filters van uw installatie gerepareerd worden of is het systeem aan onderhoud toe? Onze servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar en is werkzaam door heel Nederland. Geef onze reparateurs een belletje en wij komen zo snel mogelijk bij u op locatie om het probleem op te lossen.

Meer informatie

Wilt u ook een vakkundig advies op locatie of wilt u de 24uurs-servicedienst inschakelen? Neem contact met ons op via 0172-50 99 44.